Followers

Sunday, 16 October 2011

kSkB jB.. :D

yew..da lame x merapu kan :O huhu..arini c.anyss naa citer sal kskb Jb..hee taw x pe?? mst la kolej sains kesihatan bersekutu johor bharu yg mnjadi kegilaan para2 missy..wakakaka.. gila la sgt.. mcm pnjare je..hsshhh~huhu kolej daa berkulat baru ko nak pomote anyss..xpela..naa pomote jugak.nak jugak..>.<'' ..lau nak taw batch kitaorg la yg rasmi duk kolej ni n batch kitaorg la plg ramai gilaaa.. 176 org!!! gilaa kaw..muat satu dewan taw.huu..yg best nyer..kitaorg xyah duk kat KKJB yg penuh ngn seniority tu..huuu slamat2.. :D seniority tu bese la an..name pun ikut adat..haha konon2 la kan..mntg2 aku x kena..hiii..untung laa~ ala..da puas kena kowt mase duk sesma dulu..hee sabar jela.ok.!stop merapu lah..mst korg bosan da kan..hehe jom kita kenal kSkb jb :)


blok A

blok B

blok C
bangunan yg tggi tu lah tmpat pnginapan kami..huu umah stinggan 9 tgkat..heh umah stinggan kitaorg ade 3 blok. A tuk boys. B n C tuk gurls..kat cini ramai gurls..huu T.T


ni bilik2 kuliah :D *sempat snap siket jew..


yeah..tangki air..haha sempat jew aku amik :D

ni bilik sy :) kemas x?hihi kate jd nurse..nurse mst la pembersih kan..huuu :P dis one my katil..luv it..huuu dlm 1 bilik just ade due org.. n ade satu bilik air..bez kan :D

meja quh~meja tuk sy makan.b'faceboking.stdy n mcm2 maa :D *konon2 rjin stdy la buku tebal gilaa uh.haha
 toilet :)
nie batch sy :) ramai gilaa kan...
again :) comel kan!!


thats oll..penat gilaa daa..hee bye2..tengs for coming :)


13 comments:

  1. bertuahnya setinggan dapat duduk rumah ada sembilan tingkat

    ReplyDelete
  2. hahaha :D untg la...meh la dtg sini lagi...

    ReplyDelete
  3. smpai skrg ke satu blik penghuninya 2 org je?ke dh b'tambah?

    ReplyDelete
  4. salam. kak, kalau ada gambar lg bg la k ? saya pun masuk KSKB JB x lma lg.. mo jugak tgk rupa dia mcm mna.. hehe.. siap tmimpi2 lg rupa kolej ni cmna. rasa takut ja..btw, ska bca this entry. thanks.

    ReplyDelete
  5. salam

    sy pelajar landskap dri uitm shah alam
    sy nak tanya menenai kolej sains kesihatan jb boley tak?

    ReplyDelete
  6. Salam, saya new intake jan 15, Huhu nak tanya akak banyak ni

    ReplyDelete
  7. assalam sy new intake jan 2016.. bnyk nak tnya ni kak

    ReplyDelete
  8. assalam sy new intake jan 2016.. bnyk nak tnya ni kak

    ReplyDelete
  9. assalam sy new intake jan 2016.. bnyk nak tnya ni kak

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak , can I ask you something ?
    Saya student lepasan SPM and tetiba minat course nursing . Macam mana nak mohon ? Akak boleh email saya and terangkan tak ? I really need you help .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam..utk kursus dibawah kkm,, adk bleh isi SPA separa perubatan...kalau ada rezeki,, adk akan menduduki ujian online dan temuduga...kalau ada rezeki,, adk akan dapat kursus nursing atau kursus yg lain seperti MA, fisioterapi n sebagainya...harap dapat jawab soalan adk
      ...

      Delete
    2. Salam..utk kursus dibawah kkm,, adk bleh isi SPA separa perubatan...kalau ada rezeki,, adk akan menduduki ujian online dan temuduga...kalau ada rezeki,, adk akan dapat kursus nursing atau kursus yg lain seperti MA, fisioterapi n sebagainya...harap dapat jawab soalan adk
      ...

      Delete